Om oss

 

Kalmar Auktionsverk AB Àr ett auktionshus belÀget i Kalmar. Vi har dagliga auktioner med besökare frÄn 180 lÀnder och med budgivningar frÄn över 50 lÀnder per mÄnad. Vi vÀrderar enstaka föremÄl, samlingar och hela hem.

 

Kalmar Auktionsverk AB

Kalmar Auktionsverk AB Àr, som det lÄter, ett auktionshus i Kalmar som tar auktionen ett steg lÀngre Àn den traditionella klubbauktionen.

Det Àr enkelt att sÀlja hos oss! Med mer en 100 Ärs samlad erfarenhet i auktionsbranschen kan vi hjÀlpa er med helhetslösningar. Allt frÄn vÀrdering till stÀdning. Vi tar hand om hela hem eller delar av dödsbon. VÄr kunskap och ett personligt bemötande skapar en trygghet hos vÄra kunder som just dÀrför gÀrna Äterkommer till oss. Vi Àr kÀnda för noggrannhet med allt vi utför för kunden: hÀmtning, katalogisering, bilder m.m gör att det ökar dina chanser att fÄ bÀsta möjliga betalning för det du önskar sÀlja. Vi Àr en del av Auctionet.com dÀr föremÄlen sÀljs över hela vÀrlden. Alla föremÄl Àr noggrant kontrollerade och fotograferade av experter. Det gör det tryggt att handla. SjÀlvklart Àr en auktion hos oss precis som den alltid har varit.
Skillnaden Àr att Kalmar Auktionsverk tar föremÄlen ut pÄ den internationella marknaden.

Med budgivare frÄn över hundra lÀnder varje mÄnad och mer Àn 50 000 besökare varje dag pÄ hemsidan Àr vi ett sjÀlvklart val bÄde för er som vill sÀlja och för er som köpare.

VĂ€lkomna till oss!

”Företagsfakta”
”Auctionet”
  • Kalmar Auktionsverk Ă€r ett auktionsföretag som ingĂ„r i samarbetet med Auctionet.

    Vi Àr medlemmar i Sydsvenska Handelskammaren.

    logo1_kav.png

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color