Sterbhus/Dödsbo

NÀr man har förlorat en nÀra anhörig Àr det ofta mycket som mÄste ombesörjas. Vi pÄ Kalmar Auktionsverk har flera olika paketlösningar att erbjuda för att underlÀtta denna svÄra tid för er, givetvis kan vi anpassa vÄra lösningar helt efter era önskemÄl.

Sterbhus, dödsbo, samlingar eller delar av hem? 

Steg 1. Vi vÀrderar och hÀmtar föremÄl till försÀljning samt ombesörjer packning, lastning och försÀkrad transport till vÄr lokal.
Steg 2. FöremÄl som har bedömts som ej sÀljbara kan vÄra samarbetspartners ta hand om.
Steg 3. Vi har samarbetspartners som kan erbjuda flyttstÀdning med garanti.

SÄ hÀr gÄr det till att sÀlja hos oss 

Steg 1. En av vÄra vÀrderare gör en första bedömning av föremÄl vid en hemvÀrdering, onlinevÀrdering eller vÀrdering pÄ plats direkt hos oss.
Steg 2. Vi tar emot föremÄl till försÀljning via hÀmtning eller inlÀmning direkt i vÄr lokal. I samband med detta upprÀttas ett kontrakt/försÀljningsavtal.
Steg 3. Vi katalogiserar och fotograferar föremÄl, dÀrefter sker publicering för auktion pÄ Auctionet.com för budgivning. Annonsen Àr aktiv i ca 7-9 dagar.
Steg 4. Efter avslutad auktion dÀr föremÄlet har sÄlts sÄ sker utbetalning till angivet konto efter max 20 bankdagar.

 

Lilla paketet
I denna paketlösning ingÄr vÀrdering och hÀmtning av de föremÄl som vi bedömer som sÀljbara pÄ vÄra nÀtauktioner. Vi ombesörjer packning, lastning och försÀkrad transport av föremÄlen till vÄra lokaler.

Stora paketet
HÀr ingÄr vÀrdering och hÀmtning av de föremÄl som vi bedömmer som sÀljbara pÄ vÄra nÀtauktioner samt Àven tömning. Vi tömmer hela boet pÄ
allt lösöre och gör det redo för flyttstÀdning. Det som inte Àr sÀljbart kasseras eller skÀnks till vÀlgörandeÀndamÄl via nÄgon av Kalmar
Autionsverks samarbetsparteners. Vi kan Àven vi en extern samarbetspartner erbjuda flyttstÀdning som komplement till stora paketet för att ytterligare underlÀtta för er.

Vi kan förutom nÀtauktioner ocksÄ erbjuda slagauktioner ute pÄ plats vid försÀljning av större hem.

Har ni frÄgor eller funderingar kring vÄra tjÀnster Àr ni alltid vÀlkomna att kontakta oss för mer information.

 

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color