Köpa/sälja

Sälj

Har du en skatt hemma? Funderar du på att sälja enstaka föremål eller delar av ett helt hem? 
Vi hjälper dig!

Välkommen att kontakt oss för ytterligare information om inlämning, värdering, bokning av hembesök och transport på info@kalmarauktionsverk.se eller telefon 0770 780 888.
Se våra öppettider för inlämning och värdering här. Efter att vi har gjort en värdering av de föremålen som ni vill sälja så tecknar vi ett försäljningsuppdrag. Därefter katalogiseras 
objektet och publiceras på Auctionet.com och budgivningen kan börja. En auktion tar oftast mellan 7-9 dagar beroende vad det är för objekt. Efter försäljningen erhålls en avräkning. Förutsatt att köparen har fullgjort sitt köp.

Försäljningsvillkor Sydöstra Auktionsverket

1. Vi tar emot ditt föremål.

2. Katalogisering och fotografering. Bedömning utav utrop och bevakningspris.

3. Säljer varan på nätauktion som når hela världen.

4. Varan hämtas av köparen eller transportfirma.

5. Utbetalning sker till ert konto senast 20 bankdagar efter försäljning.

Köpa

Alla föremål som finns till försäljning på Kalmar Auktionsverk finns publicerade på Auctionet.com. Där kan du registrera dig som kund och lägga bud på de föremål som är inressanta.
Ett föremål är publicerat i ca 7-9 dagar.

Avgifter
På det klubbade beloppet tillkommer en avgift på 22,5% (inkl moms) samt 100 kr i slagavgift (inkl moms). Andra provisioner gäller för fordon/bilar. För föremål som omfattas av följerätt (droite de suite) tillkommer en konstnärsavgift, se Följerätt. 

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

    X
    KONTAKTA OSS!