Om oss

Kalmar Auktionsverk AB är ett auktionshus beläget i Kalmar. Vi har dagliga auktioner över auctionet.com med över 1 miljon besökare varje månad, köpare från över 111 länder, mer än 40000 aktiva budgivare varje månad, nära 500000 bud varje månad och nära 15 miljoner bud sedan starten. 

Vi värderar enstaka föremål, samlingar och hela hem. 

Kalmar Auktionsverk AB är, som det låter, ett auktionshus i Kalmar som tar auktionen ett steg längre än den traditionella klubbauktionen. 

Det är enkelt att sälja hos oss! Med mer en 120 års samlad erfarenhet i auktionsbranschen kan vi hjälpa er med helhetslösningar. Allt från värdering till städning. Vi tar hand om hela hem eller delar av dödsbon. Vår kunskap och ett personligt bemötande skapar en trygghet hos våra kunder som just därför gärna återkommer till oss. Vi är kända för noggrannhet med allt vi utför för kunden: hämtning, katalogisering, bilder m.m gör att det ökar dina chanser att få bästa möjliga betalning för det du önskar sälja. Vi är en del av auctionet.com där föremålen säljs över hela världen. Alla föremål är noggrant kontrollerade och fotograferade av experter. Det gör det tryggt att handla. Självklart är en auktion hos oss precis som den alltid har varit. Skillnaden är att Kalmar Auktionsverk tar föremålen ut på den internationella marknaden. 

Personal

Leila

Leila
VD

DANIEL

Daniel
Ansvarig värderingsman/
stf chef 

KIA

Kia
Värderingsman/allround, av Handelskammaren auktoriserad

PELLE

Pelle
Konst/musikinstrument 

OLIVER

Oliver
Fotograf

OLA

Ola
Transport, med mera

SABINA

Sabina
Fotograf

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

    X
    KONTAKTA OSS!