Dödsbo i Kalmar, Karlskrona och Öland.

Sterbhus/dödsbo

När man har förlorat en anhörig är det ofta mycket som måste ombesörjas. Vi på Kalmar Auktionsverk erbjuder flera olika paketlösningar och skräddarsydda lösningar för att underlätta denna situation. 

Sterbhus, dödsbo, samlingar eller delar av hem?

Vi värderar och hämtar föremål till försäljning samt ombesörjer packning, lastning och försäkrad transport till vår lokal, mot avgift. Föremål som har bedömts som ej säljbara kasseras. Vi erbjuder även flyttstädning med garanti. 

Lilla paketet

I denna paketlösning ingår värdering och hämtning av de föremål som vi bedömer som säljbara på våra nätauktioner. Vi ombesörjer packning, lastning och försäkrad transport av föremålen till våra lokaler, därefter fotograferas och publiceras dessa på auctionet.com 

Stora paketet

Här ingår värdering och hämtning av de föremål som vi bedömer som säljbara på våra nätauktioner samt även tömning alternativt uppköp av lösöre som inte lämpar sig för auktion. Vi tömmer hela boet på allt och gör det redo för flyttstädning. Det som inte är av värde, kasseras och källsorteras. Vi kan även ombesörja extern flyttstädning. 

Vi kan vid större uppdrag erbjuda slagauktioner på plats. 

Har ni frågor eller funderingar kring våra tjänster är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. 

Dödsbo i Karlskrona, Kalmar och Öland! 

 

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

    X
    KONTAKTA OSS!